Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Kλοπές ποδηλάτων!

24-06-2013:Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Γεωργίας για κλοπές ποδηλάτων από τον περιβάλλοντα χώρο εμπορικών κέντρων και σταθμών του Μετρό



ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 24 Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δοκιμή: Κλοπές ποδήλατων

Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Γεωργίας για κλοπές ποδηλάτων από τον περιβάλλοντα χώρο εμπορικών κέντρων και σταθμών του Μετρό
Τα κλεμμένα ποδήλατα τα έστελναν, με μεταφορικές εταιρείες, στη Γεωργία
Εξιχνιάσθηκαν ένδεκα (11) κλοπές, ενώ συνολικά είχαν πραγματοποιήσει εξήντα πέντε (65) αποστολές
Συνελήφθησαν στις 21-6-2013 το απόγευμα, στην Αθήνα και σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τ.Α. Αμαρουσίου, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 33 και 53 ετών, οι οποίοι διέπρατταν κλοπές ποδηλάτων, τα οποία στη συνέχεια προωθούσαν με μεταφορικές εταιρείες στη Γεωργία.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι τη στιγμή που αφαιρούσε ένα ποδήλατο. Όπως προέκυψε από την έρευνα ο συλληφθείς μαζί με τον 53χρονο ομοεθνή του, ο οποίος συνελήφθη στην οικία όπου διέμεναν μαζί στην Αθήνα, διέπρατταν κλοπές ποδηλάτων από τον περιβάλλοντα χώρο εμπορικών κέντρων και σταθμών του Μετρό, τα οποία στη συνέχεια τα προωθούσαν, με μεταφορικές εταιρείες στη Γεωργία.
Όπως εξακριβώθηκε, οι δύο (2) συλληφθέντες το τελευταίο εξάμηνο έχουν διαπράξει ένδεκα (11) κλοπές ποδηλάτων στην περιοχή του Αμαρουσίου, ενώ τον τελευταίο χρόνο πραγματοποίησαν εξήντα πέντε (65) αποστολές, μέσω μεταφορικών εταιρειών, στη Γεωργία.
Επιπλέον, σε βάρος του 33χρονου συλληφθέντα είχε σχηματισθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου