Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Όλα για το Ποδήλατο!


podilato.com.gr

Το PODILATO και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο του Βρετανού δημοσιογράφου και φανατικού ποδηλάτη Ρόμπερτ Πεν.


Την Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012, στις 8:30 το βράδυ,
στο PODILATO (Κολοκοτρώνη 30, Σύνταγμα).

Θα μιλήσουν
ο Μανώλης Ανδριωτάκης, blogger-συγγραφέας,
ο Σπύρος Παπαγεωργίου, εκδότης-διευθυντής του περιοδικού MBike
και η Αφροδίτη Σημίτη, δημοσιογράφος.

Όσοι αγαπάτε το ποδήλατο και όσοι θέλετε να μάθετε γιατί αυτό το απλό μηχάνημα παραμένει τόσο σημαντικό για τη σύγχρονη ζωή να είστε εκεί.
ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ!


Όσοι αγαπάτε το ποδήλατο και όσοι θέλετε να μάθετε γιατί αυτό το απλό μηχάνημα παραμένει τόσο σημαντικό για τη σύγχρονη ζωή να είστε εκεί.
Ρομπερτ Πενν Όλα για το ποδήλατο

Λίγα λόγια για το βιβλίο


Ο δημοσιογράφος Ρόμπερτ Πεν χρησιμοποιεί το ποδήλατό του τις περισσότερες μέρες της ζωής του. Το βιβλίο αυτό αποτυπώνει την ερωτική του σχέση με το ποδήλατο και το ταξίδι του για να κατασκευάσει το ποδήλατο των ονείρων του: ένα προσκύνημα που θα ταξιδέψει τον αναγνώστη από τους καλιφορνέζους εφευρέτες του mountain bike ως τους βρετανούς καλλιτέχνες-κατασκευαστές σκελετών ποδηλάτου και από τα τέλεια εξαρτήματα ως το μονοπάτι προς την αληθινή ευτυχία.

Το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες (στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ των Sunday Times), τόσο βιβλιόφιλους όσο και ποδηλάτες, είναι ένας ύμνος στην απλότητα και την αξία του χειροποίητου. Είναι μια ιστορία που εξηγεί γιατί αυτό το απλό κατασκεύασμα, το ποδήλατο, έχει τη δύναμη να μας μεταφέρει όλους.
www.podilato.com.gr Robert Penn

Λίγα Λόγια για τον Συγγραφέα

Ρόμπερτ Πεν


Φανατικός ποδηλάτης, ο δημοσιογράφος Ρόμπερτ Πεν βρίσκεται πάνω σε δυο τροχούς τις περισσότερες μέρες της ενήλικης ζωής του, έχει ταξιδέψει με το ποδήλατό του σε περισσότερες από σαράντα χώρες και στις πέντε ηπείρους. Το βιβλίο του Όλα για το ποδήλατο βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ και μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες.

Ως δημοσιογράφος αρθρογραφεί για τα έντυπα Financial TimesThe ObserverSunday Times και Conde Nast Traveller.
Copyright © 2012 podilato.com.gr, All rights reserved.
Λαμβάνετε αυτό το email επειδή δώσατε τα στοιχεία σας να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας, τις εκδηλώσεις μας και τις βόλτες μας!
Our mailing address is:
podilato.com.gr
Kolokotroni 30
Athens, Attica 10562
Greece

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου