Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Εθελοντές για τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος 2012

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος 2012 – Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (16-20/5/2012), σας ενημερώνουμε ότι η Ομοσπονδία μας σχεδιάζει να εντάξει στη διοργάνωση του Γύρου ένα αριθμό εθελοντών, οι οποίοι θα στελεχώσουν διάφορους τομείς.
Βασική προϋπόθεση είναι να έχουν συμμετάσχει σε σημαντικές ποδηλατικές διοργανώσεις και να έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα που θα δηλώσουν.
Για τις ειδικότητες που θα ακολουθήσουν και συμμετάσχουν σε όλη τη διάρκεια του Γύρου, η Ομοσπονδία θα καλύψει την διαμονή – διατροφή και ένδυση των εθελοντών, καθώς και τη μεταφορά τους κατά τις ημέρες διεξαγωγής του Γύρου (16 – 20 Μαΐου 2012). Για τις ειδικότητες που θα απασχοληθούν σε τοπικό επίπεδο (εκκινήσεις, τερματισμοί, λαϊκοί αγώνες) η Ομοσπονδία θα φροντίσει για την ομοιόμορφη ενδυμασία τους.
Τα άτομα που θα επιλεγούν με ευθύνη της Ε.Ο.Π. και της οργανωτικής επιτροπής, να συμμετάσχουν σε όλη τη διάρκεια του Γύρου, θα πρέπει να βρίσκονται στην Κόρινθο το μεσημέρι της Τρίτης 15 Μαΐου 2012 και θα μπορούν να αποχωρήσουν στις τέσσερις το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαΐου 2012 από την Αθήνα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Γύρου και το έντυπο της αίτησης του εθελοντή, το οποίο θα πρέπει να επιστραφεί στην Ομοσπονδία, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012


Για την αίτηση πατήστε εδώ:


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:



1 σχόλιο:

  1. Καλά αυτό το είδος του blog με όμορφες εικόνες είναι πραγματικά αξίζει να ψάχνουν για, καλές φωτογραφίες για τους επισκέπτες και μια αξία για εσάς, όπως θα δείξει σίγουρα την ποιότητα. Είναι καλό να έχουμε αυτά τα είδη της μόδας γύρω για να κρατήσει τη ροή σταθερή. Κάνοντας αυτούς που πραγματικά μπορούν να κάνουν τα πράγματα στο μέλλον, καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή